Declaratie de confidentialitate

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor Dental Smart!
Dental Smart se angajeaza sa ofere un nivel corespunzator regulilor GDPR de confidentialitate, disponibilitate si integritate a datelor cu caracter personal aferente oricarei persoane vizate prin actiunile noastre de prestari servicii si de marketing.
Dental Smart proceseaza si stocheaza date cu caracter personal in UE, aceste prelucrari fiind în conformitate cu regulile GDPR.
Aceasta declaratie de confidentialitate explica tipurile de informatii pe care le colectam de la clienti sau de la potentiali clienti si modul in care utilizam aceste informatii.

Principii

Politica de protejare a datelor in Dental Smart se bazeaza pe urmatoarele principii de protectie a datelor:
Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta; Colectarea datelor personale se va face numai in scopuri specificate, explicite si legitime iar datele nu vor fi procesate mai departe intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri; Colectarea datelor personale va fi adecvata, relevanta si limitata la informatiile necesare scopului procesarii; Datele personale vor fi corecte si, acolo unde este necesar, actualizate; Se vor lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele incorecte sunt sterse sau corectate fara intarziere; Datele personale vor fi pastrate intr-o forma ce permite identificarea persoanei vizate si pentru o perioada nu mai lunga decat cea in care datele personale sunt procesate; Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara; Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor; Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor atat cat si de la dreptul portabilitatii datelor cu limitarile ce decurg din legile care guverneaza domeniul sanatatii.

Datele personale

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila. Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte, cum ar fi nume, email, telefon, data de nastere, istoric medical etc.

Colectarea datelor personale

Utilizatorii site-ului nostru care doresc sa beneficieze de serviciile sau de informatiile noastre pot fi rugati sa puna la dispozitie datele personale pentru ca Dental Smart sa isi poata imbunatati serviciile. Putem colecta date precum: Nume, email, telefon, zi de nastere si adresa fizica. De asemenea, in timpul utilizarii site-ului DentalSmart.ro, sunt colectate de catre societatea noastra date referitoare la istoricul cautarilor dumneavoastra, respectiv: articole citite, pagini vizitate, etc. Totodata, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe site-ul nostru de la diversi furnizori de servicii de analize si statistici, sunt colectate date precum adresa IP, durata de utilizare a paginii, paginile vizitate. Toate aceste informatii colectate au ca scop exclusiv optimizarea si imbunatatirea functionarii site-ului noastru, astfel incat sa va oferim o experienta cat mai placuta cu ocazia utilizarii acestuia.

Cine are acces la datele dumneavoastra?

Va aducem la cunostinta ca utilizam diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane imputernicite de operator”), carora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la dumneavoastra, cu mentiunea expresa ca vom apela doar la persoane imputernicite care ofera garantii suficiente pentru punerea in aplicare a unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, astfel incat prelucrarea sa respecte cerintele prevazute in Regulament si sa asigure protectia drepturilor dumneavoastra Categoriile de servicii pentru care colaboram cu furnizorii mai sus mentionati si datele cu caracter personal transferate acestora sunt urmatoarele:

 • Servicii SMTP (comunicare email) – adresa de e-mail;
 • Servicii newsletter – adresa de e-mail, nume, prenume, numar de telefon;
 • Servicii de facturare – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
 • Servicii de curierat/posta – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
 • Servicii de trimite SMS – numarul de telefon;
 • Servicii de comentarii – nume, prenume, e-mail;
 • Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresa;
 • Servicii juridice – nume, prenume, adresa;

Cat timp sunt stocate datele dumneavoastra?

Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra vor fi prelucrate pe perioada derularii relatiilor contractuale cu dumneavoastra, precum si ulterior, pentru o durata rezonabila, care nu poate fi mai scurta decat termenul general de prescriptie.

Care sunt drepturile dumneavoastra?

In calitate de persoana vizata, aveti urmatoarele drepturi:

 • dreptul de acces la date – aveti dreptul de a obtine din partea Dental Smart SA o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc, precum si acces la datele respective; totodata, puteti obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate societatii noastre si care fac obiectul prelucrarii. Dental Smart poate percepe o taxa rezonabila, bazata pe costurile administrative. Informatiile va vor fi furnizate intr-un format electronic utilizat in mod curent.
 • dreptul la rectificare – aveti dreptul de a obtine rectificarea de catre Dental Smart CLINIC SA a datelor cu caracter personal inexacte, precum si dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete. Dental Smart CLINIC SA va va comunica orice rectificare a datelor cu caracter personal, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acest lucru.
 • dreptul la stergerea datelor – aveti dreptul de a obtine din partea Dental Smart CLINIC SA stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, iar Dental Smart CLINIC SA are obligatia de a sterge datele respective. Dental Smart CLINIC SA va va comunica personal orice stergere a datelor cu caracter personal, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acest lucru.
 • dreptul la restrictionarea prelucrarii – aveti dreptul de a obtine din partea Dental Smart CLINIC SA restrictionarea prelucrarii. Dental Smart Dr. Korozsi SRL va va comunica orice restrictionare a prelucrarii datelor dumneavoastra, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acest lucru.
 • dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul de a primi datele dumneavoastra cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate catre Dental Smart Dr. Korozsi SRL, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, atunci cand acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;
 • dreptul la opozitie – aveti dreptul de a va opune, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, in orice moment, prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii;
 • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri;
 • dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
 • dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate de Dental Smart Dr. Korozsi SRL pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

Cum aveti acces la datele dumneavoastra?

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le aveti, astfel cum sunt acestea mentionate în cadrul sectiunii anterioare, ne puteti contacta la adresa: Dental Smart, Piata Ionel I.C. Bratianu, nr.1, Timisoara, sau la telefon: +4 0734 812 727. Dental Smart Dr. Korozsi SRL va va furniza informatiile solicitate in format electronic atunci cand este posibil, cu exceptia cazului in care solicitati un alt format. Informatiile furnizate, precum si orice comunicare si masuri luate in exercitarea de catre dumneavoastra a drepturilor de mai sus sunt oferite de Dental Smart Dr. Korozsi SRL gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile formulate de dumneavoastra sunt nefondate sau excesive, in special din cauza caracterului lor repetitiv, Dental Smart Dr. Korozsi SRL poate:

 • fie sa perceapa o taxa, tinand cont de costurile administrative pentru furnizarea informatiilor sau a comunicarii sau pentru luarea masurilor solicitate;
 • fie sa refuze sa dea curs cererii.

Precizam faptul ca prin acceptarea acestui acord, datele dumneavoastra personale vor fi prelucrate de Dental Smart Dr. Korozsi SRL, conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor.